Saturday, 22 October 2016

SET UP DOBI LAYAN DIRI ANDA SENDIRI HARI INI!!

WHY YOU SHOULD CHOOSE MCC SMART SERVICES?? 

Mai saya ceritakan serba sikit apa yang bestnya kalau pilih MCC Smart Services untuk set up kedai dobi anda ok.




1) Your shop,  Your taste , Our Custom Design 
 Haa.. as the customer you have the right. to choose ..specially design for u.. baru la rasa macam kedai sendiri kan kalau kita sendiri yang pilih tema kedai macam mana yang kita nak.  Bukan main ikut aja taste supplier kan. Itulah yang kami bagi kepada customer kami.. design dan lay out semua akan dibincang dulu..customer puas hati  baru kita onnn..  bermula dari pilihan  color tema , pastu sticker (kami bagi sticker standard bersesuaian dengan kedai , kalau nak tambah sticker & redesign kami akan propose new design and customer setuju untuk tanggung caj tambahan baru kita proceed.) Kami ikut kehendak customer dan consult for best result.







Custom Mural
2) Set up ikut dateline
 Sebagai supplier kami cuba ikut dateline yang ditetapkan oleh customer.. (As soon as 2 weeks and not exceeding 3 weeks for renovation and installation. Alhamdulillah so far kami pentingkan kualiti daripada kuantiti. Customer senang hati kami pun happy. :)



3) Staff  berpengalaman
Staf-staf kami berpengalaman dalam pemasangan dan service dan dengan pengalaman yang ada sebarang masalah teknikal machine akan terus dapat operational support! just call. Kami faham sebarang masalah teknikal akan mengganggu jualan customer, so kami cuba sedaya upaya lancarkan operasi kedai.

Staff yang young, energetic & creative. 


4) Pantauan 24jam just from your phone
Sistem CCTV yang boleh dipantau terus di telefon anda memudahkan kerja-kerja pemantauan oleh owner kedai. Kami ajar from A-Z bagaimana meggunakan sistem ini.


Pantauan dari telefon bimbit

Tuesday, 18 October 2016

PEMASANGAN DOBI LAYAN DIRI MAICUCI, PENDANG SQUARE, KEDAH


PEMASANGAN DOBI LAYAN DIRI MAICUCI, PENDANG SQUARE, KEDAH (BULAN MEI)


Dobi Layan Diri MaiCuci adalah antara kedai dobi layan diri terawal di Pendang.. Dalam perancangan untuk menambah lagi mesin yang sedia ada. Full setup  oleh MCC Smart Services mengambil masa 2 minggu dan tempoh promosi Cucian Percuma seminggu sangat memberansangkan. Alhamdulillah... TAHNIAH DOBI MAICUCI.. Moga terus sukses!
MESIN SAMPAI DAN READY FOR INSTALLATION


INSTALLATION IN PROGRESS


FINISHING TOUCH




DI HARI PERTAMA PEMBUKAAN DAN PROMOSI BASUHAN PERCUMA SELAMA SEMINGGU!




SEMAKIN RAMAI YANG DATANG MENCUBA


MALAM TERAKHIR PROMOSI MASIH RAMAI YANG BERPUSU MENGGUNAKAN DOBI MAICUCI







 

Monday, 17 October 2016

TAHNIAH DOBI DE'GEMPAQ

TAHNIAH KEDAI DOBI LAYAN DIRI DE'GEMPAQ , PEKAKA NIBONG TEBAL





                                          Minggu promosi kedai penuh dengan customer!!



Terima kasih kerana memberikan kepercayaan sepenuhnya kepada team MCC SMART SERVICES untuk pemasangan kedai dobi layan diri ini. Kami doakan perniagaan One Mastura Jaya Enterprise diberkati dan berjaya. Bagi anda yang ingin join bisnes Dobi layan diri ini jangan segan untuk bertanya..  Kami sedia membantu. PM/Whatsapp 0164213732 / 01128431318. Lawati facebook https://www.facebook.com/Mycucicuci/ atau website kami www.mccsmartservices.com  

Wednesday, 22 June 2016

TIPS ELAKKAN BAJU BERKEDUT LEPAS GUNAKAN MESIN PENGERING


Kami nak kongsikan beberapa tips untuk elakkan baju berkedut seribu lepas anda gunakan mesin pengering layan diri (Kredit kepada blog dan kedai  DOBI MAI CUCI)

Perkara yang sering kita trauma selepas mengeringkan pakaian di dobi layan diri ni ialah….Pakaian akan berkedut sejuta..Jenuh la orang umah bising masa nak melipat nanti..

Tapi jangan risau sebab kami akan kongsikan tips untuk anda atasi masalah ini.

1) Langkah pertama : Setelah mengambil baju dari mesih basuh layan diri itu, kibaskan beberapa kali untuk leraikan sebarang gumpalan kain.Jika ada gumpalan, kemungkinan besar pakaian tidak dapat kering dengan sempurna.

2)Langkah kedua : Seterusnya, lipat pakaian tersebut dengan lipatan besar kemudian susun di dalam mesin pengering tersebut. (Just lipat simple sahaja, tak perlu ada ukuran or nak lipat lendit pun ya)
 
3)Langkah ketiga : Setelah siap dikeringkan, buka mesin pengering dengan penuh senyuman sebab pakaian anda kering elok, tak kerepot dan yang penting anda dah boleh balik dengan puas hati bersama kain-kain yang harum tu.
P/S - Orang-orang Pendang dan sekitarnya bolehla cuba mendobi di Kedai Dobi Mai Cuci (Pendang Square, Kedah).




Thursday, 16 June 2016

WHY SELF–SERVICE LAUNDRY BUSINESS?



When looking for business investment opportunity, the first thing you probably want to know is if it is PROFITABLE. When it comes to Self-Service Laundry / Coin Laundry the answer is a resounding “YES.”  MCC Smart Services will guide you the way.

High Returns
  • ROI above 50%
  • Cash business
  • No inventory management required
Flexible
  • Minimal supervision
  • Flexible timing for supervision

Rapid-growing Business
Due to needs of customers:
  • Space constraints (ever increasing housing costs)
  •  Time constraints (dual income household to support family expenses)
Business with Proven Success 
  • Low risk, high ROI investment!
·     With a low capital requirement and high ROI, a coin laundry is a stable business opportunity for new investors.

Monday, 13 June 2016

Pakej-pakej Lengkap Pemasangan Dobi Layan Diri Kami

Sempena Ramadan Al Mubarak ini kami perkenalkan semua pakej dobi layan diri yang kami tawarkan.PROMOSI INI HANYA UNTUK BULAN INI!!!  Kenapa pilih dobi layan diri??
💰 Keuntungan yang tinggi (bergantung kepada lokasi premis)
⏰Bisnes yang memberikan owner masa operasi yang fleksibel
👥 Operasi 'auto pilot' yang tak memerlukan pekerja
📲 Pemantauan terus premis dari telefon bimbit anda
Mengapa perlu pilih MCC Smart Services??
✅ Kami tahu masalah yang sering dihadapi bakal / pemilik dobi layan diri dan fokus kami adalah membantu menyelesaikan masalah tersebut
✅ 'After sales Service' kami yang berterusan memastikan pemilik tidak sakit kepala dengan masalah teknikal dan operasi
✅Yang paling penting, kerana anda berhak menerima yang terbaik ! "Smart Services for Smart Business"
Berminat? Kami sedia memberikan khidmat nasihat percuma tentang bagaimana memulakan bisnes ini & cara menguruskan premis anda.
Pm/ Whatsapp 016-4213732/011 -011-28431318 sekarang!!
 
"SMART SERVICES FOR SMART BUSINESS"